Pasafspraak

Pasafspraak

The travelling tailor

Tijdens een afspraak ga je in je eigen vertrouwde omgeving zelf je pak, overhemd of mantel samenstellen. We nemen samen de tijd om jouw unieke kledingstuk te creëren.

Eerst begin ik met een presentatie. Ik leg dan uit hoe we te werk gaan met het uitzoeken van de stof, voering, garen en knopen. Als we deze hebben uitgezocht gaan we kijken naar de modelkeuze; voor welke gelegenheid dient het kledingstuk, ga je het vaker dragen of eenmalig. Wat voor uitstraling moet het kledingstuk hebben, formeel of informeel? Welke rever, sluiting of zakken staan het mooist?

Vervolgens ga ik je maten nemen, dit doe ik in twee stappen. Eerst meet ik alle lichaamsmaten met de hand op, ook houd ik dan rekening met eventuele afwijkingen zoals verschil in arm of been lengte.

Als we deze maten hebben krijg je een pasmaat aan die het dichtst bij je eigen maat in de buurt komt. Deze ga ik vervolgens afspelden zodat je voelt en kunt zien hoe je kledingstuk uiteindelijk wordt. Al deze maten bewaar ik ook voor eventuele toekomstige afspraken.

Een afspraak duurt gemiddeld 2 uur, maar we nemen natuurlijk alle tijd om tot een goede keuze te komen.

Is jouw bruid op zoek naar een maatwerk trouwjurk?

Kijk dan bij Flair voor custom trouwjurken aan huis.

T 06 42 60 17 56    E info@fitzcustomsuits.nl

Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring

© 2018 Fitz Custom Suits | Realisatie: BeeldBlinkers | Foto's: Wiebrig Krakau